Grote Markt 12, 9600 Ronse

Bedanking

Fiertelommegang van Sint-Hermes

Bedanking

Uit naam van alle leden van het stedelijk Fiertelcomité willen we bij deze gelegenheid graag onze grote dankbaarheid tonen aan Yves Lenoir.

De heer Yves Lenoir neemt immers afscheid van het Stedelijk Fiertelcomité. Dat na 44 jaar lid en 25 jaar voorzitterschap!
Yves was reeds van bij de opstart van de algemene organisatie van de jaarlijkse Fiertelommegang van de partij. Zijn kennis omtrent alles wat met De Fiertel te maken heeft, zijn tomeloze inzet, begrip, wijsheid en humor… daar hebben we allemaal van genoten. Het was een voorrecht om met hem te mogen samenwerken. Samen hebben we mooie dingen meegemaakt en fraaie resultaten geboekt.
Langs deze weg willen we dan ook graag onze oprechte dank uiten voor de fantastische bijdrage die Yves aan De Fiertel geleverd heeft. Na de coronabeperkingen zullen we Yves op gepaste wijze in de bloemetjes zetten voor zijn inzet gedurende 44 jaar voor het Fiertelcomité en zijn realisaties als voorzitter de voorbije kwarteeuw. Daar kunnen we nog jarenlang op verder bouwen.

Het Fiertelcomité zal zich blijven inzetten voor de organisatie van de jaarlijkse Fiertelommegang. We zijn er van overtuigd dat we hierbij nog geregeld een beroep zullen kunnen doen op de wijsheid, kennis en ervaring van Yves. We engageren ons in elk geval om van De Fiertel een ware hoogdag te maken en om in 2023 met een vernieuwde processie voor de dag te komen.

Het Stedelijk Fiertelcomité
Eric, Marie-Claire, Luk, Peter, Ignace, Fernand, Wim, Marnix, Nicole, Yves VH, Liban, Hendrik, Eddy, Leon, Kevin, Yari, Michiel, Nele, Luc, Patricia, Patrick, Bjorn, Jan

© 2020 Fiertelcommité